Παράδοση

Μόλις κάνετε την παραγγελία σας, το εμπόρευμα θα σταλεί σε σας με δικά σας έξοδα μέσω εταιρείας κούριερ, ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια της αποστολής. Το εμπόρευμα θα παραδοθεί στη διεύθυνση που ζητήσατε όταν κάνατε την παραγγελία σας εντός 1 - 3 ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της εν λόγω παραγγελίας για αποστολές εντός της Ελλάδας. Για μερικές απομακρυσμένες περιοχές ίσως χρειαστούν μέχρι και 4 ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι παραγγελίες που υπερβαίνουν το ποσό των €39,00 αποστέλλονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ.

 

Η αποστολή της παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς και σε άλλες απρόβλεπτες αιτίες (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ). Εννοείται ότι ο Αγοραστής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail, ώστε να μπορέσει να να μας ενημερώσει αν θα αποδεχθεί την παράδοση σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή αν θέλει να ακυρώσει την παραγγελία του.

 

Τα κόστη αποστολής έχουν ως εξής:

Για Ελλάδα μέχρι 2 κιλά: €4,00.

Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει έξτρα χρέωση: €1,00.

Για αντικαταβολή (COD) υπάρχει έξτρα χρέωση: €2,00.

Για υπόλοιπες χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Φινλανδία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία: €17,00.

Για υπόλοιπες χώρες στον κόσμο: €28,00.

Οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Με την παραγγελία, θα ενημερωθείτε επίσης για το κόστος της παράδοσης.

Ο Αγοραστής υποχρεούται να υπογράψει το σχετικό έντυπο παραλαβής και απαιτείται να δείξει την ταυτότητά του για να παραλάβει το δέμα.

Το "mypharmacity.gr" χρησιμοποιεί ένα μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) που έχει γίνει, αλλά δεν έχει ακόμη παραδοθεί. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει μια παραγγελία, θα πρέπει να στείλει ένα e-mail στο "sales@mypharmacity.gr" και να ενημερώσει την Εταιρεία για την απόφασή του.

Ωστόσο, όταν η εταιρεία στείλει ένα e-mail στον πελάτη για να τον ενημερώσει ότι η παραγγελία του έχει αποσταλεί, η συγκεκριμένη παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο.

Αν διαπιστώσετε ότι δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και δεν φέρει σημάδια φθοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην Πολιτική Επιστροφών της Εταιρείας, παρακαλούμε να διαβάσετε τους Όρους και Προϋποθέσεις για την επιστροφή των προϊόντων στην παράγραφο Συχνές Ερωτήσεις για τις Αποστολές στη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις.

Τα προσωπικά σας στοιχεία που εμφανίζονται στην απόδειξη αποστολής (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, κλπ) μεταφέρονται ακριβώς όπως τα έχετε εγγράψει στην ιστοσελίδα μας. Εμείς δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι αν έχετε κάνει κάποιο λάθος κατά τη συμπλήρωση των απαραίτητων πληροφοριών και υπάρχει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να ελέγξετε τα προσωπικά σας στοιχεία προσεκτικά.

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε την αγορά σας, ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών μας για περισσότερες πληροφορίες.