Ο Φυσικός Τρόπος να Ξεχωρίζεις.Ο Φυσικός Τρόπος να Ομορφύνεις.Ο Φυσικός Τρόπος να Λάμπεις.


Σχετικά

Η Βίκυ Βασιλειάδη γεννήθηκε στο New Jersey της Αμερικής, όπου από την ηλικία των 3 ετών είχε ήδη αποφασίσει ότι θα γίνει φαρμακοποιός. Επέστρεψε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία και στη συνέχεια σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου επιβεβαιώθηκε για την επιλογή της, αφού εκτός από την αγαπημένη της χημεία, γνώρισε και «ερωτεύτηκε» και άλλες πλευρές της φαρμακευτικής επιστήμης, όπως φαρμακογνωσία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία και διάφορες άλλες εναλλακτικές θεραπείες (ομοιοπαθητική, ajurveda, θαλασσοθεραπεία, κρυσταλλοθεραπεία…)

Διατηρεί φαρμακείο στο Νέο Κόσμο από το Μάρτιο του 1994.

Η βαθιά αγάπη για το αντικείμενο, η εμπιστοσύνη στις γνώσεις και παραδοσιακές ιατρικές διαφορών λαών, η δημιουργική «ανησυχία» και η διάθεση να καταργηθούν τα στεγανά και παρωχημένες αντιλήψεις αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη και η στήριξη των ανθρώπων στους οποίους απευθυνόμαστε τόσα χρόνια, οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργήσουμε ένα site.

Το Mypharmacity.gr δίνει έμφαση σε προϊόντα φυτικής προέλευσης, απαλλαγμένα όσο το δυνατόν περισσότερο, από συντηρητικά και αλλεργιογόνες ουσίες.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Όπως μπαίνοντας στο Φαρμακείο θα φύγετε σίγουρα με χαμόγελο, έτσι και μπαίνοντας στο site, θα βρείτε προσφορές καθημερινά, που θα σας ικανοποιήσουν.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, βελτίωση και συμβουλή.

Από εμάς για εσάς, με αγάπη και υπευθυνότητα.